PEPA Rent A Car - Tirana Airport

Car Rental Transportation
Loading...

Similar Listings

Sicily by Car – Tirana Airport

addCar Rental – Tirana Airport

Rent a Car in Albania – Tirana Airport

2 Reviews on “PEPA Rent A Car - Tirana Airport”

Overall rating
  • Remy Langlois

    I do not recommend this company at all. Very bad experience: 1h late for car delivery, asking for cash and not credit card, web site out of service…

  • Blenard Hasandocaj

    Njerez pa pike karakteri se besen aa nuk e njofin. Kam rezervuar makine online nje muaj perpara , ma kane konfirmuar me email qe ” ok flm per rezervimin tuaj ,dhe sot me thone s kemi makina te disponueshme . 😡😡😡😡
    Larg ketyre mashtuesve

Leave a Review

Select a rating
Overall