Saranda Police Station - Center

Public Services
Loading...

Similar Listings

Saranda Fire Brigade

Tourist Information Center

Saranda Town Hall

1 Reviews on “Saranda Police Station - Center”

Overall rating
  • Ilir Aliu.

    I drejtohem Drejtorisë së Policisë dhe klasës së qytetit dhe shoqërisë.
    “Jam thelluar nga rrënja dhe absurditeti që ka zënë vend në shoqërinë e vendit tonë të dashur. Mungesa e arsimit, pasiguria e turizmit, respekti për pastërtinë cilësore në natyrë,parkim i dyfishtë dhe trefishi trafic zhurmat së makinave si kaos dhe cilësinë e jetës është një plagë që më ngarkon në zemrën time. Dhe jo vetem keto kan shum dhe shum shum géra te tjera.
    Ju lutem me peshën e zemrës sime, të kushtojmë vëmendje dhe burime për brezat e ardhshëm, në mënyrë që të trajtojmë këtë situatë kritike. Është detyra jonë të krijojmë një të ardhme plot me mundësi dhe shpresë për të gjithë.”

    Përshëndetje të ngrohta. Ilir Aliu.

Leave a Review

Select a rating
Overall